• DogWalkTrail Austria
     

DogWalkTrail Goes on Tour

 

Exploring the world with your dog,

New places, new adventures

Come join us and enjoy the world together with your dog

 
Sinds het jaar 2000 gaan we bij DogWalkTrail met baasjes en hun viervoeters op pad! Dit zowel op het water als op het land. Veel gebieden zijn voor ons zo bekend als de spreekwoordelijke broekzak, echter sinds enige jaren proberen we elk jaar ook voor ons minder bekende gebieden te bezoeken…

We laten ons in deze onbekende gebieden adviseren door vrienden/bekenden die al ter plaatse zijn geweest, kennen de gebieden uit vroeger tijden, en outdoor bedrijven ter plaatse. Ons team van gidsen is samengesteld uit officieel opgeleide wandelgidsen en ervaren buitensporters en hebben opleidingen in hondengedrag. Ze zijn natuurlijk opgeleid en getraind in de eerste hulp bij zowel baas als hond en hebben een gezonde dosis humor. Op deze wijze kunnen we jullie een geweldig leuke en vooral veilige ervaring bieden bij een vakantie bij DogWalkTrail.

Sluit een goede reisverzekering af en bij ons een goede annuleringsregeling voor de hond. Het is niet mogelijk om een vakantie vooraf te annuleren ZONDER een reisverzekering of annuleringsregeling.
(Zie onze voorwaarden)

Lees vooraf GOED onze voorwaarden en veel voorkomende VRAGEN door.
 

 

DogWalkTrail Goes Norway Summer 2020

Wanneer: 28 augustus tot 09 september 2020 =VOL

Kosten wandel-activiteiten programma: €505,00 exclusief overnachting, vervoer en maaltijden

Na de succesvolle Try Out van 2018 gaan we weer terug naar Noorwegen! We willen deze keer twee groepen van 8 deelnemers met ongeveer 8 honden maken. Een groep die wat pittiger loopt (deze deelnemers moeten we al kennen van voorgaande vakanties) en een groep deelnemers die we niet vooraf al hoeven te kennen maar vanzelfsprekend nog steeds wel een goede conditie moeten hebben.

De overnachtingen zijn allemaal in trekkershutjes of in je eigen camper of caravan. Wij reserveren de hutten en camping plekken en (ter plaatse)  zelf betaal je deze hut of plek. Maaltijden kopen we gezamenlijk in en bereiden we ook gezamenlijk. Alle deelnemers aan de reis krijgen een mooie Bergnas of Norway DogWalkTrail fleece en een DogWalkTrail mok die alles te maken heeft met Noorwegen.

De wandelingen van de TryOut 2018 zullen worden opgenomen in het programma maar er zullen ook weer nieuwe paden worden bewandeld. Dus was je mee in 2018 dan kan je ook deze keer weer nieuwe wegen ontdekken!

We starten de voorbereiding al "as we speak"  maar we openen de definitieve boekingen pas voorjaar  2019. We openen wel al een voorboekingslijst voor de reis dus indien je serieus overweegt om mee te gaan met de Noorwegen reis van 2020 dan kan je je daar vanaf nu al op inschrijven. De definitieve bevestiging volgt dan in mei/juni 2019. Voor diegene die we niet kennen is de inschrijving altijd voor de Noorwegen "instap" reis. Je moet wel een goede conditie hebben en baas en hond moeten gezond zijn. Voor diegene die we kennen gaan we in overleg aangeven aan welk programma je mee doet. Het "instap" programma of het "gevorderde" programma.

Foto album: https://myalbum.com/album/JfeASWL3pdoX
 
LEES MEER
 
DogWalkTrail Goes on Tour
 

 

DogWalkTrail Goes Norway winter 2019/2020

Wanneer: winter 2019 of 2020

Kosten wandel-activiteiten programma: binnenkort meer

out Norway Winter

Vanuit 1 vaste locatie 1,5 uur rijden vanaf Oslo gaan we een winter tryout sneeuwschoenwandelen aanbieden.

We gaan 4 mooie sneeuwschoenwandelingen maken door de indrukwekkende natuur van Noorwegen. Daarnaast zullen we op jacht gaan naar het prachtige Noorderlicht en is er de mogelijkheid om te gaan skiën, toerskiën of een hele gave sledehonden rit te maken.

Daarnaast organiseren we ook nog een leuk avondprogramma.

Meer informatie over dit programma staat binnenkort op deze site.

Fotos: https://myalbum.com/album/rTliHI23zh3O
 
LEES MEER
 
DogWalkTrail Goes on Tour
 

 

DogWalkTrail goes Italy

Wanneer: Uitgesteld naar 2020

Kosten wandel-activiteiten programma: € 375,00

Italie is al enige jaren een zeer favoriet vakantie land van ons. Mooie natuur, heerlijk eten om over de koffie maar te zwijgen... Al een aantal jaren gaan we dan ook zelf prive op vakantie in de omgeving van het Garda meer. De omgeving van het Garda meer geeft eigenlijk alles wat we zoeken... een prachtig meer wat idee van een strandvakantie geeft en waar je heerlijk kan suppen of kanovaren , bergen om in te wandelen, te mountainbiken en klettersteigen te doen.

In de zomer van 2019 gaan we dus eindelijk met DogWalkTrail naar Italië.

We hebben onze basis bij het Idro meer, dit meer ligt vlakbij het Garda meer maar geeft ons echter iets meer ruimte en rust met de honden.

Tijdens deze vakantie gaan we bergwandelingen maken in de directe omgeving van het Idro meer, een dag in de omgeving van Arco (net ten noorden van het Garda meer) waar de liefhebbers ook kunnen gaan klettersteigen (zonder hond) of zoals de Italianen mooi zeggen Via Ferrata (IJzeren weg in het Nederlands maar dat klinkt toch anders...)

In deze week rijden we ook iets verderop naar de Dolomieten om te genieten van de ongelofelijk grillige rotsformaties waar deze bergen om bekend zijn.

Tijdens de rustdag is het ook goed toeven in deze omgeving om dat er ook voor de relaxte vakanties veel mooie bezienswaardigheden zijn. Met de boot over het meer, ontelbaar veel leuke stadjes en dorpjes met piepkleine haventjes en veel kleine strandjes. Een mooie klettersteig en andere leuke outdooractiviteiten zijn natuurlijk ook mogelijk.

Natuurlijk gaan we het meer op voor een mooie sup en/of kanotocht. 's Middags kan je dan weer genieten van het water, strand of een gezellig terrasje.

Prijs: € 375,00 p.p.

Inclusief: alle wandelingen met gids en materiaal en gids voor het suppen en kanovaren.

Exclusief: accommodatie per huisje (rond de € 30,00 p.p.p.n.) en alle maaltijden, vervoer. Huur Klettersteigset (ongeveer € 15,00 p.p.) en eventuele gids voor klettersteig lessen.

Wij regelen een optie op de accommodatie maar er moet zelf een definitieve boeking en betaling worden gedaan. In totaal hebben we een optie op 4 huisjes. Er zijn ook 3 plekken in 1 huisje voor gasten die alleen reizen. Dat betekent dat je het huisje moet delen. Vraag naar de mogelijkheden.

Natuurlijk kun je ook gaan kamperen ook daar kunnen we informatie over geven.

Maaltijden voor de meeste dagen verzorgt iedereen voor zichzelf maar waar we dit natuurlijk ook een aantal maal gezamenlijk kunnen doen!

Fotos Italië: https://myalbum.com/album/vEcSEXzdt14h
 
LEES MEER
 
DogWalkTrail Goes on Tour
 

 

DogPaddling DogWalkTrail goes on tour in Sweden

Lees meer onder kopje DogPaddling
 
DogWalkTrail Goes on Tour
 

 

DogPaddling DogWalkTrail goes on tour in Germany

Lees meer onder kopje DogPaddling
 
DogWalkTrail Goes on Tour
Terug naar boven