• DogWalkTrail Austria
     

DogPaddling

 

Kanovaren met DogWalkTrail
"The water is calling so me and my dog must go,
Paddling, Relaxing and your dog, let us enjoy it all"

 
Sinds het jaar 2000 gaan we bij DogWalkTrail met baasjes en hun viervoeters op pad! Dit zowel op het water als op het land.

Ook dit jaar bieden we veel waterspektakel met kanovaren en suppen. We maken mooie wandelingen en heerlijke kanotochten door prachtige natuur. Ons team van gidsen is samengesteld uit goed opgeleide buitensporters. Onze gidsen verstaan hun vak in de activiteit die ze begeleiden, hebben opleidingen in hondengedrag gevolgd, zijn natuurlijk opgeleid en getraind in de eerste hulp bij zowel baas als hond en hebben een gezonde dosis humor. Op deze wijze kunnen we jullie een geweldig leuke en ook veilige ervaring bieden bij een dag of weekend DogWalkTrail.

Sluit een goede reisverzekering af en bij ons een goede annuleringsregeling voor de hond. Het is niet mogelijk om een vakantie vooraf te annuleren ZONDER een reisverzekering of annuleringsregeling.
(Zie onze voorwaarden)

Lees vooraf GOED onze voorwaarden en veel voorkomende VRAGEN door.
 
Dogpaddling
 

 

DogPaddling Riverhopping in Nederland

 
Wanneer: 25 tot 26 mei 2019

Kosten wandel-activiteiten programma: € 185,00

Dit weekend is bedoelt voor de mensen die mee willen naar Zweden om daar met 8 gasten en 8 honden te gaan hiken en kanovaren tijdens de DogWalkTrail Goes on Tour reis naar Zweden. Als er nog plekken over zijn kunnen deze plekke worden opgevuld met mensen die niet het plan hebben om mee gaan naar Zweden. Dit gaat in overleg stuur ons dan even een mailtje.

Voor 15 augustus  2019 staat er een programma voor Zweden op de planning. Met ons gidsenteam bestaande uit ervaren kano-instructeurs en honden-gedrags-therapeuten ga je een aantal dagen op pad met kano, kano-kar en tent door Zweden.

In 2018 hebben we tijdens de Riverhopping TryOut dagen in Nederland ervaren dat het belangrijk is om ervaring op te doen in Nederland (in het klein natuurlijk) Tijdens de Riverhopping in Nederland kun je ervaren of jij en je hond het geen probleem vinden om 4 tot 5 uur te varen in een kano en om te overnachten in een tent.

Daarom bieden we ook in 2019 een try-out River Hopping in Nederland.De DogPaddling Riverhopping wordt uitgevoerd door onze instructeur Sanne Willemsen onder het bedrijf Be-Outdoor! Voor meer info bel: +31 (0)6 45 27 84 06 of mail: dogwalktrail@be-outdoor.nl

Nadat je een mailtje hebt gestuurd naar dogwalktrail@be-outdoor.nl krijg je van ons een bevestiging van ontvangst met verdere informatie en een officieel reserverings-formulier.

Fotos: https://myalbum.com/album/oken3qFhXL8w

 
LEES MEER

 
Dogpaddling
 

 

DogPaddling Ardennen Bodhi Kano Experience

Wanneer: 26 tot 28 april 2019

Prijs: € 145,00 p.p.

De Bodhi Kano Experience begint op zaterdagochtend en eindigt op zondagmiddag. Tijdens de Bodhi Kano Experience slapen we 1 nacht op de camping in een tent, gaan wandelen in de heuvels van de Ardennen en gaan we kanovaren met de hond op een mooie rivier. 's Avonds maken we een kampvuur en eten een echt cowboy menu (eenvoudige maaltijd)

Je slaapt in een koepel tentje van DogWalkTrail (te leen) of in je eigen tent (Je kunt ook zelf een kamer in een gite boeken deze meerprijs betaal je zelf, wij kunnen je aangeven waar je kunt informeren)

Je krijgt van ons een paklijst met wat je verder o.a. aan (kampeer) spullen mee moet nemen

De camping of camping veld heeft eenvoudige sanitaire voorzieningen.

Wij verzorgen voor deze dagen onze eigen DogWalkTrail gidsen met outdoor ervaring, kano opleidingen, kennis van hondengedrag en ehbo voor zowel baas als hond. Je kan met maximaal 1 hond deelnemen (2 in overleg).

Filmpje Ardennen:  https://vimeo.com/217186833
 
LEES MEER
 
Dogpaddling
 

 

DogPaddling week in Oostenrijk en Duitsland

DogPaddling Austria/Germany: € 595,00 p.p
Wanneer: Wordt uitgesteld naar 2020

Inclusief accommodatie en activiteiten in Oostenrijk.
Exclusief accommodatie in Duitsland. Deze moet ter plaatse worden afgerekend en hangt af van je keuze.


Wat gaan we doen? Bergwandelingen en kano varen en suppen op rivieren en meren in Duitsland en Oostenrijk.       
Waar verblijven we?'De eerste dagen in gedeelde accommodatie in onze eigen DogMountainInn en het daarnaast gelegen pand en daarna nog 2 nachten in een eigen tent of een  pensionkamer bij Chiemsee.


Maximaal 1 hond per persoon (in overleg 2)
Maximaal 7 deelnemers
Minimaal 6 deelnemers


Je begint je vakantie in Oostenrijk waar we de eerste dag eerst een lezing/workshop houden over bergwandelen en kanovaren met de hond. De daarop volgende dagen gaan we voor wat het varen betreft oefenen op het meer van Zell am See. Je krijgt instructie voor zowel de kano als de sup. Natuurlijk varen we ook lekker een mooie ronde op dit prachtig gelegen meer. Op dinsdag maken we een mooie lange bergwandeling. Op woensdag is er een relaxte rustdag en maak je je klaar voor de reis naar Duitsland. Donderdagochtend gaan we vroeg op pad want vandaag maken we in Duitsland een korte wandeling en we rijden daarna door naar de Chiemsee waar we die dag ook nog varen. Op vrijdag varen we dan nog op de rivier. Je overnacht deze dagen in Duitsland in een tent of  een pensionkamer die wij wel vooraf reserveren maar die je zelf nog ter plaatse afrekent. Vrijdag aan het einde van de middag nemen we afscheid van elkaar. Vanuit Duitsland rijden jullie zaterdag of eventueel later weer terug naar huis.

Belangrijk: De wandelingen zijn in Oostenrijk in hoog alpine terrein dus de honden moeten aan de lijn.
 
LEES MEER
 
Dogpaddling
 

 

DogPaddling DogWalkTrail goes on tour in Sweden


DogPaddling Zweden: € 675,00 p.p

Wanneer: 16 tot 22 augustus(

Inclusief: Kano(materiaal) en wandelactiviteiten, gidsen, tent, kook materiaal, maaltijden en overnachting camping en in het wild.

Exclusief: vervoer naar Zweden en ter plaatse, verzekeringen, slaapmatje, slaapzak.

Kanoweek in Zweden. Met mooie wandelingen en varen van het ene meer naar het andere mooie meer. In totaal 4 dagen varen (en soms een stukje land oversteken met kano karretje) en 3 nachten wildkampen. Eenvoudige outdoor maaltijden en weinig bagage mee want alles gaat mee in een kano die je deelt met 1 ander persoom...

Let op: Je moet eerst met onze RiverHopping weekend in Nederland hebben mee gedaan voordat we je kunnen laten mee doen aan deze week. Lees op deze pagina meer over ons riverhopping weekend in de Weeribben.

Maximaal 1 hond per persoon.


De DogPaddling Zweden wordt uitgevoerd door onze instructeur Sanne Willemsen onder het bedrijf Be-Outdoor! Voor meer info bel: +31 (0)6 45 27 84 06 of mail: dogwalktrail@be-outdoor.nl
 
LEES MEER
 
Dogpaddling
Terug naar boven