• DogWalkTrail Austria
     

Germany & Austria

 
Je krijgt een kamer in een pension kamer in Niedernsill of Piesendorf. Je begint je vakantie in Oostenrijk waar we de eerste dag eerst een lezing/workshop houden over bergwandelen en kanovaren met de hond. De daarop volgende dagen gaan we voor wat het varen betreft oefenen op het meer van Zell am See. Je krijgt instructie voor zowel de kano als de sup. Natuurlijk varen we ook lekker een mooie ronde op dit prachtig gelegen meer.
 
Dogpaddling Germany & Austria
 
Op dinsdag maken we een mooie lange bergwandeling waar we onderweg een paar mooie uitdagingen tegenkomen. Een lange mooie en indrukwekkende dag.

Op woensdag is er een relaxte rustdag en maak je je klaar voor de reis naar Duitsland.

Donderdagochtend gaan we vroeg op pad want vandaag maken we in Duitsland een korte wandeling en we rijden daarna door naar de Chiemsee waar we die dag ook nog varen. We komen langs een mooi gebied en daar gaan we nog een korte wandeling maken. Daarna volgt dan een tocht op het water. We varen met zowel sups als kano’s naar een van de eilanden die in de Chiemsee liggen. Toeristische leuke plekjes met leuke bezienswaardigheden. Op de terugweg zullen we dan wisselen zodat iedereen een stuk heeft kunnen varen op zowel een sup als met een kano. Tot slot lekker ijs eten bij de Italiaan.
 
Dogpaddling Germany & Austria
 
Op vrijdag varen we dan nog op de rivier. Het eerste deel is stilstaand water en het 2de stuk gaat over in stromend water. Natuurlijk krijg je hier ook weer goede instructies voordat we ter water gaan.

Vrijdag aan het einde van de middag nemen we afscheid van elkaar. Vanuit Duitsland rijden jullie zaterdag of eventueel later weer terug naar huis.

!!!!!! Je overnacht deze dagen in Duitsland in een tent of  een pensionkamer die wij wel vooraf reserveren maar die je zelf nog ter plaatse afrekent. Na dat je geboekt hebt krijg je van ons de mogelijkheden door. Het is belangrijk deze reis op tijd te boeken zodat we alle accommodatie op tijd kunnen vastleggen.
 
Dogpaddling Germany & Austria
 
Maaltijden zijn exclusief: Je kunt in het gasthof waar je verblijft elke avond mee eten. Je hebt keuze uit twee gerechten en je kunt daar ook ontbijten als je wilt Op donderdagavond in Duitsland is het misschien leuk om ergens aan het kleine strand gezamenlijk uit eten te gaan in een leuke beachclub.

€ 595,00 p.p

Inclusief accommodatie en activiteiten in Oostenrijk.

Exclusief accommodatie in Duitsland. Deze moet ter plaatse worden afgerekend en hangt af van je keuze.
 
Dogpaddling Germany & Austria
Terug naar boven