• DogWalkTrail Austria
     

DogWalkTrail goes Italy

 
DogWalkTrail goes Italy
 
DogWalkTrail goes Italy 2020

Wanneer: 30 mei tot 06 juni 2020

Kosten wandel-activiteiten programma: € 395,00
 
DogWalkTrail goes Italy
 
We hebben onze basis bij het Arco, dit plaatsje ligt vlakbij het Garda meer en de grotere plaats Riva. Tijdens deze vakantie gaan we bergwandelingen maken in de directe omgeving van het Gardameer, een dag in de omgeving van Arco (net ten noorden van het Garda meer) waar de liefhebbers ook kunnen gaan klettersteigen (zonder hond) of zoals de Italianen mooi zeggen Via Ferrata (IJzeren weg in het Nederlands maar dat klinkt toch anders....)
 
DogWalkTrail goes Italy
 
In deze week starten we of rijden we tijdens deze week naar de Dolomieten om te genieten van de ongelofelijk grillige rotsformaties waar deze bergen om bekend zijn.Dit zal dan met een overnachting in de Dolomieten zijn.
 
DogWalkTrail goes Italy
 
Tijdens de rustdag is het ook goed toeven in de omgeving van het Garda meer om dat er ook voor de relaxte vakanties veel mooie bezienswaardigheden zijn. Met de boot over het meer, ontelbaar veel leuke stadjes en dorpjes met piepkleine haventjes en veel kleine strandjes. Een mooie klettersteig en andere leuke outdooractiviteiten zijn natuurlijk ook mogelijk.
Natuurlijk gaan we het meer op voor een mooie sup en/of kanotocht. 's Middags kan je dan weer genieten van het water, strand of een gezellig terrasje.
 
DogWalkTrail goes Italy
 
Prijs: € 395,00 p.p.

Inclusief: alle wandelingen met gids en materiaal en gids voor het suppen en kanovaren een gezellige Italiaanse picknick en een Grillavond.
Exclusief de accommodatie. Prijzen van de accommodatie krijg je via de mail zodra we weten hoeveel personen en honden er mee gaan. Voorkeur gaat uit naar 1 hond per persoon maar in overleg mogen er meer om mee te gaan zwemmen met de hond of lekker te ontspannen op een terrasje of bij de accommodatie.

Mailinfo@dogwalktrail.com ons met je vragen en wie weet tot ziens in Bella Italia
 
DogWalkTrail goes Italy
Terug naar boven