• DogWalkTrail Austria
     
DogWalkTrail Goes Norway winter 2020
 

DogWalkTrail
Goes Norway winter 2020

 
Wanneer: winter 22 tot 29 maart 2020 (zondag aankomst en zondag vertrek)

Kosten programma: €650,00 inclusief activiteiten twee x avondprogramma met maaltijden, overnachtingen en materiaal.Exclusief overige maaltijden, vervoer, verzekeringen, kosten voor de reis.

Vanuit Rena 2,5 uur vanaf Oslo en ongeveer 1400 km van Nederland gaan we een winter tryout sneeuwschoenwandelen aanbieden.

We gaan 4 mooie sneeuwschoenwandelingen maken door de indrukwekkende natuur van Noorwegen. Daarnaast zullen we op jacht gaan naar het prachtige Noorderlicht en is er de mogelijkheid om op vrije dagen te gaan skiën, toerskiën of een hele gave sledehonden rit te maken.

Daarnaast organiseren we ook nog een leuk avondprogramma.

Fotos: https://myalbum.com/album/rTliHI23zh3O
 
DogWalkTrail Goes Norway winter 2020
 
MEER INFO:

We gaan 4 mooie sneeuwschoenwandelingen maken door de indrukwekkende natuur van Noorwegen. Daarnaast zullen we op jacht gaan naar het prachtige Noorderlicht en is er de mogelijkheid om te gaan skiën, toerskiën of een hele gave sledehonden rit te maken.

We overnachten in een echte Noorse hut waar we met elkaar de douche en wc moeten worden gedeeld.De indeling is op basis van twee personen in een kamer. Natuurlijk gaan we goed kijken welke honden erbij elkaar kunnen. Misschien dat er een mogelijkheid is om een eigen hut te huren maar dan zijn de kosten wel een stuk hoger.

In de directe omgeving van het huis zullen we een 3 tal sneeuwschoenwandelingen maken en we zullen nog wat verder van de accommodatie op zoek gaan naar een laatste mooie trail.

In de omgeving zijn er een aantal mensen die leuke sledehonden tochten aanbieden. Deze kunnen ook geboekt worden. Kort voor de start van dit avontuur krijgen jullie daar nog informatie over zodat je deze plek alvast van te voren kunt reserveren. Natuurlijk gaan we ons best doen om het Noorderlicht te bewonderen met een sneeuwschoenwandeling in het donker maar een natuurverschijnsel kunnen we nu eenmaal niet afdwingen net zo goed als het spotten van de prachtige elanden dus we laten ons verrassen. Vuurtje met marschmallows en een gezellig drankje onder een sterrenhemel kan natuurlijk ook niet ontbreken.


We zullen met elkaar een pot maken en daar zullen we de drank en de maaltijden van inkopen. Iedere avond kookt er een groepje voor de rest van de groep en we kunnen ook eten laten bezorgen.Hierover krijg je vooraf nog een mail.Twee avonden zorgen wij voor orginele Noorse maaltijden.

Vanaf Utrecht is het 1400 km. Advies is dat de reis via Zweden gaat met de auto en misschien kunnen we mensen samen brengen zodat er niet alleen hoeft worden gereden. Misschien dat mensen die vanuit NL rijden met elkaar een busje huren is natuurlijk ook een mogelijkheid. De auto of bus moet geschikt zijn voor de winter dus sneeuwbanden en kettingen zijn een must.

1 hond per persoon maar in overleg kunnen er 2 mee. Een 1 persoons kamer is niet mogelijk maar eventueel een eigen hut huren wel dit zullen we dan even overleggen met de eigenaren maar brengt zoals aangegeven wel behoorlijk extra kosten met zich mee.
 
DogWalkTrail Goes Norway winter 2020
(Foto: Sjors van Heusden)
Terug naar boven