• DogWalkTrail Austria
     

Programma RiverHopping Nederland

 
We gaan in het gebied de Weerribben wandelen, varen en overnachten. Dit laagveenmoerasgebied heeft een labyrint van plassen, meren, slootjes, mysterieus ogende moerasbossen, uitgestrekte rietpercelen en bloemrijke hooilanden.

Tijdens deze dagen ga je ervaren hoe het is om ongeveer 3 tot 4 uur te varen met jouw hond en bepakking in de kano. Onderweg maken we een stop om even onze en de hond zijn benen te laten strekken.
 
Dogpaddling
 
We starten de 2 daagse met een wandeling van ongeveer 1,5 tot 2 uur om vervolgens te lunchen en ons klaar te maken om al onze bepakking in de kano’s te doen en het eerste deel te gaan varen van de tocht.

We overnachten in tenten die we mee brengen in de kano en op een camping gezamenlijk zullen opzetten. Op de camping zal er een eenvoudige maaltijd verzorgd worden waarna we heerlijk nog even kunnen nagenieten van de dag en kunnen uitrusten voor de volgende dag.

De tweede dag starten we ook met een korte wandeling, om vervolgens onze tocht af te maken en te genieten van de mooie natuur.
 
Dogpaddling
 
De DogPaddeling Riverhopping wordt uitgevoerd door onze instructeur Sanne Willem-sen onder het bedrijf Be-Outdoor! Voor meer info bel: +31 (0)6 45 27 84 06 of mail: dog-walktrail@be-outdoor.nl

Dit weekend is geschikt voor iedereen die het leuk vind om samen met zijn hond te kano varen. Mocht je twijfelen of dit weekend geschikt is voor jullie stuur ons gerust een mailtje voor advies!

Wanneer: 28 en 29 september 2019
Reissom weekend Nederland: € 185,00 p.p.
Inclusief: Kano(materiaal) en wandelactiviteiten, gidsen, tent, kook materiaal, maaltijden en overnachting.

Maximaal 1 middel tot grote hond of 2 kleine honden per persoon!

Aanmelding: Graag mailtje sturen naar dogwalktrail@be-outdoor.nl, dan sturen wij jou het reserverings-formulier via de mail toe.
 
Dogpaddling
Terug naar boven